Dagens Tips! Shopping i Arninge!

I söndags åkte jag och min gode vän Anton till Arninge Centrum för att kolla in mode utbudet. Först gick vi till en halvdålig outlet med kläder i stora storlekar. Det var inte direkt ett ställe att fynda på men de hade några guldkorn och gratis espresso. På outleten inhandlade jag ett skärp som inte går att öppna, fast det var ganska fräsigt ändå.  Anton försökte pruta  på en rock med  hål i  fickan, men han fick bara 100 kr rabbat så han struntade i den. Sedan gick vi vidare till det ståtliga byggvaruhuset K-Rauta för kolla på deras sortiment av flanellskjortor. När jag gick jag in i varuhuset sloga jag av den pampiga arkitekturen och den höga takhöjden, det kändes som mitt andra hem. Efter en stunds letande hittade vi klädavdelningen. Där hade massor av übercoola arbetskläder bl.a snygga flanelljackor och kraftiga arbetsskor. Anton fastnade diekt för en grå flanell skjorta från Blåkläder som kostade endast 115 kr, prima pris. Jag hittade en svart collegetröja från blåkläder, den kändes perfekt för skapa en lite mer volymiös siluett. så den köpte jag på momangen. Den kostade endast 145 kr och jag är helnöjd. Vi avslutade resan med en fika på K-Rautas mysiga kafé. En kaffe och en Delicatoboll för endast 20 kr, vilket kap!

Puss Pussimage5

Sno stilen! Alexander Bard

image3

Popgeniet Alexander Bard är en stilikon bland sveriges hitmakare och schlagerbögar. Han är stilren som minimalistisk techno och matchar sina käder med stor precision. Här är mina tips på hur du ska se ut som Alexander Bard.

image4
Piké - Lacoste
Shorts - Nike
Strumpor - H&M
Tofflor - Birkenstock

Dagens tips

image2
Dom här byxorna är helt rätt i vår, speciellt med ett par höga kängor.

Fashion

Jag har bestämt att den här bloggen ska bli en  modeblogg, det är ju ändå ingen som kommer att läsa min blogg så varför inte. Bloggen kommer även innehålla musiktips, poesi och skäggdiskussioner.



DAGENS POESI
En ensam palm i ett annat land
En sårad fisk på en annan strand

P.o.K
MIG SJÄLV




Oerhört intressant om bl.a goth.

Just nu sitter jag på en mattelektion och tittar på mitt misslyckade geometriprov. Jag har en mycket otrevlig huvudvärk p.g.a koffeinabstinens och sömnbrist, allt känns förjävligt. Allt är Filippas fel.
Jag är avundsjuk på Leo för att hans blogg har blivit mer populär än min, jävla klåpare. Man borde slå honom.

Idag ska jag repa med mitt popband. Vi håller på att skriva massa nya låtar och är allmänt kreativa. Låtarna som jag och Filippa håller på skriver blir förvånansvärt gothiska och mörka, hoppas de andra i bandet vill spela sådan musik. Men jag tror att goth är framtiden för att världen snart kommer gå in i en depression när oljan tar slut och pengar tappar sitt värde, då kommer alla älska mitt smått gothiska popband och jag kan bli nya Justin Timberlake. 
Goth passar mig bra också för att det är så känslosamt, precis som jag är. Jag är väldigt djup och svår också. Plus att jag passar ganska bra i svart.

Grönsaker.

Hej igen!
Jag ser fortfarande på den hemska indiska filmen. Alldeles nyss utspelade sig en dramatisk scen om grönsaker. Nu dansar de på en helikopterplatta. Jag förstår inte varför alla killar i dansscenerna måste ha på sig så fjantiga brallor. Rosa latexbyxor med röda prickar är inte okej. Efter den här filmen kommer jag tro att alla indiska män är smaklösa discobögar. image1

Jag mår psykisktdåligt av den här filmen.

TJABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bichoo är skittttttt!!!!!!!!!

Tjaba, just nu sitter jag i skolan och tittar på indisk film. Vi ser på den indiska versionen av  "Leon", den är tre gånger så lång och helt hemsk. Vid varje liten händelse kommer det pompösa ljudeffekter som låter som sovjetiska synthar och en bebis. Jag vet inte hur länge jag står ut med den här hemska filmen. De skriker hela tiden, ÖHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jag vill ha mat nu.


Puss och kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0