Mys-listan v.24

1. Fredrik Virtanen
Han är sveriges största mediaprofil och allmänt bäst. Jag tror att alla skulle vilja vara kompis med honom om de fick.
Min dröm är att en gång luncha med honom på en fräsch salladsbar och diskutera kändisar, musik och mat. han är för tillfället sveriges mysigaste kille.


2. Katter
Katter är ju historiskt sett ett väldigt omtyckt djur, jag tror det är för de är så himla goa och mysiga: ). Man kan bara inte motstå en katt som ligger på soffan och spinner (bara om man är allergisk). Katter har en universiell dragningskraft som ger dem en självklar andraplats på veckans "Mys-lista".


3. Olivier Martinez
Han är en riktig hunk med det perfekta ansiktet och den hetaste kroppen, som Sara sa "Man vill bita av hans rumpa!".
Kombinerat med hans helt otroliga utseende (nästan lika snygg som Fredrik Virtanen) är han en av världens gosigaste killar just nu. Ett stort plus är han pratar franska, det kan vara bra om man vill åka till Frankrike.

Fyra måsten för en lyckad after-ski

Det första det mest grundläggande man måste fixa är en schysst bar med najs inredning. ett stort plus är såna där discolampor som blinkar jättesnabbt så det ser ut som allt hackar när det rör sig.


En annan huvudingrediens är ölen. På en after-ski kan man inte sitta och läppja på ett glas konjak eller sippa på ett skönt glas rött. Nej för fan, på en after-ski ska det vara bärs för hela slanten.  Helst ska man ha  skitmycket bärs så det räcker hela natten lång och så att man kan spara en till äventyren i skidbacken nästa dag.


För att liva upp stämningen ännu mer är det bra fixa schysst musik. Det bästa är att boka ett coverband som kan spela alla gamla godingar som t.ex. "Sommaren är kort", "Jag går och fiskar" eller  "Vi gräver guld i USA".


Det sista och bästa är man måste ha är riktigt schyssta brudar.

Puss och kram
Lichtenstein

RSS 2.0