Vinterns "hetaste" accesoarer!



MM..Mysigt.



Fett ball!



Sexy!

Mustasch-Torsdag

I dag började jag tänka väldigt mycket på mustascher och jag kom fram till att det är väldigt viktigt för världen att veta vilka sortens mustascher jag gillar och inte gillar. Därför begav jag mig ut på jakt efter intressanta mustaschbilder. Alla kommer från google.


Det här är en bra nybörjarmustasch. Man lär sig vilket schampoo man ska använda för att få den rätta lystern och vilket märke på mustaschsaxen man ska ha.


Den här killen har helt och hållet tappat konceptet. Det är såna som han som förstör för  oss andra som tar det med mustaschen seriöst. Han bara kommer spexar och vill ha uppmärksamhet. Det är hans fel att barn svälter i Afrika!


Den här mustachen är en riktig vinnare. Den uttrycker pondus, auktoritet och rikedom. Jag brukar bära denna mustasch med en schysst 1800-tals-kapatalist-outfit. Slå fattiga människor med en elfenbenskäpp!


OMG! LOL! Bästa mustaschen ever! Den är silkeslen men har ändå pondus, ungefär som spark skrevet med en vit kalvskinnsloafer. Med än sån här mustasch kan du få allt du drömmer om, bilar, kvinnor, exotiska frukter. The world is your oyster!

OXOX Lichtenstein


RSS 2.0