Alisons favorit i vår

Alison tipsade om de här schyssta  stringkalsongerna. Jag fastnade för dom hårt, som sten. Jag skulle kunna tänka mig att ligga på rivieran och sola i dom. Så jävla najs.image25

Snygga fjacks

image21

Jag hittade den här bilden på ett väldigt populärt ungdomsforum. jag la direkt märke till de här fantastiska byxor jag har ramat in med röda linjer. Dom hade en sådan utstrålning att jag började skaka. jag måste få tag på dom. Om nån vet var dom finns ring: 070 437 55 89. plx.

Sno Stilen! Leo

image19

Leo, en riktig renäsans människa.  Punkare,  falsettsångare, sexsymbolen och dansbandsfanatikern. Han är också som en riktigt mode ikon i hela vårt avlånga land. många har försökt se ut som Leo, men misslyckats stenhårt. Därför hjälper jag er nu, som en mås i nöden, den fullständiga guiden till din Leo-look!
image20
Byxor - Dolce & Gabbana
Tröja - Ellos
Skor - Converse
Väska - Luis Vuitton
Frisyr - Din lokala frisör

Dagen Låt! The next episode


We want war!

image18

Krig är ju en trend som har funnits i flera århundraden och fortfarande fungerar. En självklarhet i garderoben är militärbyxorna, dom funkar i alla väder och naturtyper. Man kan matcha dom med lite mer dressat upptill och tygskor eller en hel uniform med kängor, gevär och en sån där ful keps. Jag tycker alla borde skaffa sig åtminstonde ett kamouflage plagg om du ska få nån respekt i fashionista världen.

RSS 2.0