Trendddddddrapport!!!!!!!!Shoegaze<3



Hejpa!

Som alla vet är det shoegaze som gäller för tillfället och kommer göra hela hösten och vintern. Men eftersom de flesta inte kan nånting så ska jag hjälpa er att bli shoegaze, allt för er! Bitches.
 
Okej, vi börjar med byxorna. De ska vara välanvända gärna lite hål, tänk att dom ska se lite trötta ut. Passformen ska vara tajt, men de ska inte vara klistrade på benen. Färgen ska spelar ingen större roll men gärna svart. 

Nu tänkte jag gå vidare till skorna. Där måste man göra ett val, vill man ha den lite hårdare stilen (typ som Jesus and Mary Chain) eller en den mesigare? Det valet får ni göra själva. Japp. Ja, om man vill se lite hårdare ut tycker jag man borde ha boots, förslagsvis  slitna chelseaboots (sådana som Jesus and Mary Chain har) eller Dr. Martens kängor, då ser man bra cool ut. För de som vill se lite mesigare ut ska man ha ett par tygskor i en neutral färg, gärna lite smutsiga. När du har anamat stilen shoegaze är det viktigt att du är nöjd med men dina skor eftersom du måste stirra på dem under långa perioder. Det är ju jättejobbigt att gå omkring och stirra på ett par fula skor hela tiden och dessutom lyssna på deprimerande musik, då finns det risk för att man bli helt förstörd och de är helt fel. Om man är shoegaze ska man vara svår och kanske lite dryg och då krävs det att man är med i huvudet. Word UP!

Let´s move on!

Överdelen av kroppen ska prydas men en skjorta i mörk färgskala. Den får inte ha något töntigt blomstermönster, et enda mönster som accepteras är rutigt och då ska det inte vara någon fucking pastellrosa eller dylikt (det är ju inte alls deppigt eller djupt). En viktig sak att tänka på är passformen. Passformen ska vara lite oversizad men inte de ska inte spåra ur! Tänk att skjortan ska vara lite mindre än stor så blir det nog rätt, annars ring: 070 438 77 55.

Då har jag gått i genom de baserna i de klädmässiga, nu var det dags för håret. Inom shoegaze är det lugg som gäller, den ska ligga där som en stor mysig kompis i pannan. MUMMMA!

NU måste jag återgå till mitt arbete.

xoxo
Lichtenstein

Kommentarer
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

hon som spelar Bella i Twilight :)

Puss och Kram

http://esth.blogg.se

2009-07-16 @ 15:05:23
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Lasse

Det känns lite som dina senaste två inlägg beskriver din egen klädstil i en skrämmande hög utsträckning.

2009-07-16 @ 18:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0