Den avundsjuka medelklassen.....


Nu så här i sommartider så äger det rum vissa tillställningar som provocerar de vanliga arbetarna som sitter på sina kontor och häckar i högar papper. Det jag pratar om  är sveriges jetsetters som kalasar i diverse småstäder på sommaren. Överallt klagas det, i tidningar och på radio, typ överallt. Dessa oskyldiga rikemansbarn väcker starka känslor hos den vanliga svensken, vad beror det på? Avundsjuka så klart!

Jag tycker att man borde få festa hur mycket man vill och hur man vill. Men alla kan ju inte ju festa på samma sätt ( har inte råd!) som jetsetters gör, därför gnäller de om att pappa betalar och att de inte gör nått för samhället. Asså det är bara skitsnack! Rika personer har ju mycket pengar, alltså konsumerar de mycket och konsuntion är bra för landets välfärd. Vi skulle inte klara oss utan deras spenderande. Tänk bara hur pengar alkoholskatten drar in under Stockholmsveckan i Visby. Fucking många hjärntransplantioner och sånt shit. Så ni kan sluta klaga på överklassen, ni är ju ändå bara avundsjuka. 

Dessutom är det lite synd om alla små jetsetters, de kommer ju troligtvis bli alkoholister och lönnfeta eller opererade tills de inte liknar sig själva längre. Vi borde egentligen tycka synd om dom. De försöker bara leva upp till de krav som ställs.

xoxo

Lichtenstein

Kommentarer
Postat av: Caroline Andersson

jaa grymmast!!! :D

2009-07-24 @ 13:59:29
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Anton/Östen Metzig

jaa grymmast!!! :D

2009-07-28 @ 02:59:13
URL: http://antonism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0